Hoveddel Side topp

Christine Korme

direktør for digitalisering og fornying, Abelia

Digitalisering i det norske bedriftsmarkedet

Digitalisering er en sentral og nødvending driver i omstillingen av Norge. Vi har behov for innovasjon og vi trenger å jobbe smartere både i offentlig og privat sektor. IT-næringene er en spydspiss inn i disse prosessene. Men hvordan står det til med modenheten i næringslivet generelt? Hvordan står vi hen?  Korme vil sammenfatte funn fra flere nye undersøker for å tegne landskapet.

Christine Korme er direktør med ansvar for digitalisering og fornying i Abelia. Hun har tidligere vært kommunikasjonsdirektør i Microsoft, og har lang fartstid som journalist, nyhetsanker og utenrikskorrespondent i TV2 og NRK. Korme kjenner IKT-bransjen svært godt, og har solid innsikt i norsk politikk og samfunnsliv.

Eivind Roald

Executive Vice President & Chief Commercial Officer, SAS

From dying dinosaur to profitable lifestyle company

Executive Vice President and Chief Commercial Officer in SAS Group, Eivind Roald, will present the turnaround story of SAS from 2012 until today with focus on the digital journey.

Grete Valseth

salgs- og ledertrener i Dale Carnegie

Rådgivende salg

Grete Valseth er salgs- og ledertrener i Dale Carnegie og jobber med å skape målbare forretningsresultater ved å forbedre prestasjonene til de ansatte. Hun vil fortelle om hvordan du kan gå fra å være en boks-pusher til å bli en rådgivende selger.

Ole Roterud

Microsoft

Profitable tjenester og digitaliseringen

Ole Roterud fra Microsoft vi fortelle hvordan markedet og kundene endrer seg i takt med digitaliseringen av samfunnet. Han vil så på hva som kjennetegner de meste profitable aktørene i markedet, og hvordan komme i gang med endringen til en mer profitabel butikk?

Vegard Lystad og Leif B. Paulsen

SOURCE1 og Move

Komplekse WLAN-prosjekter

Mange forhandlere har ikke tid og råd til å dedikere ressurser til WLAN-løsninger som blir stadig viktigere for kundene. Leif B. Paulsen fra Move og Vegard Lysted fra SOURCE1 ser på hva som trengs av kompetanse ved komplekse WLAN.

Trine Strømsnes

partner- og administrerende direktør, Cisco

Digitaliseringens påvirkning og dens grunnmur

Digitalisering er i ferd med å endre bedrifter og virksomheter i alle industrier, i alle organisasjoner og påvirker oss alle. Mange er allerede i gang, mens noen fortsatt ikke vet hva de skal gjøre eller hvor de skal starte. Uansett vil det være viktig å gjøre forberedelsene riktig. En solid grunnmur må designes og bygges som tilrettelegger for fleksibilitet og endringer, raskt og kontrollert. Hvordan vil Cisco, sammen med våre partnere, bidra og tilrettelegge tjenester som muliggjør innovasjon, forenklet drift og redusert risiko?

Christian Sandberg

Head of Threat Prevention Engineering, Europe at Check Point Software Technologies, Ltd.

Sikkerhetsutfordringer og digitalisering

Digitalisering skjer i dag med stor fart over hele verden. Hva kan gjøres med design og løsninger for å sikre data og tilgjengelighet i den digitale hverdagen? Check Point har i over 20 år vært og er fortsatt en viktig bidragsyter til den globale digitale revolusjonen ved å sikre viktige deler av infrastrukturen. Hvilke utfordringer har vi sett så langt og hva kan vi lære av dette?

Joakim Arntsen

Produktsjef AV, CBK Distribusjon.

Et effektivt møterom

Møterommene rundt om er under oppussing for å bli effektive arenaer for digital samhandling og samarbeid. Men det brukes alt for mye tid på å komme i gang med møter, ringe IT-avdelinger og finne riktige kabler. Dette er i endring nå - og vi kan vise deg hvordan!

Jon Niklas Rønning

Viste du at det er 20 ganger bedre for miljøet at noen kjøper en brukt datamaskin enn at den blir resirkulert, og at Arrow Value Recovery Norge resirkulerte nok datakomponenter i 2016 til å produsere 2092 gifteringer. Jon Niklas Rønning fra «Bye og Rønning» tar oss gjennom det spennende konseptet til  Arrow Value Recovery med bruk av humor og sang.

 

 

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn